Nieuwe opleidingen en modules!

Geplaatst in Nieuws

IvOE heeft haar opleidingen verbeterd en uitgebreid! Hieronder een overzicht van de nieuwe opleidingen en modules:

Islaamstudies I: is nu een tweejarige opleiding. Voorheen was dit een éénjarige opleiding. Er zijn nieuwe vakken bijgekomen, zoals Akhlaaq en Gedragsregels.

Islaamstudies II: is nu een driejarige opleiding. Voorheen was dit een éénjarige opleiding. De vakken sierah en tafsier worden nu uitgebreid behandeld.

Islamitische Gezinskunde: is nu een tweejarige opleiding. Voorheen was dit een éénjarige opleiding. Het aanbod is uitgebreid met een zeer gedetailleerde fase over de opvoeding van de kinderen.

Islaamwetenschappen – Nederlands: sluit nu nog beter aan op Islaamstudies I en II.

Alles over Pubertijd tot en met Volwassenheid: een volledig nieuwe module van drie maanden. Deze is speciaal ontwikkeld om ouders en/of verzorgers van kinderen in de pubertijd in staat te stellen om hun kinderen op een juiste islamitische wijze op te voeden en hen een stevige basis en een sterk geloof mee te geven wanneer ze de volwassenheid betreden.

Al-Qaa3idatu Nnoeraaniyyah: een volledig nieuwe module van twee maanden. Deze is opgezet voor degenen die binnen zeer korte tijd de Qur’aan goed willen kunnen reciteren!

Qur’aanwetenschappen: een compleet nieuwe opleiding van drie jaar waarin jij een groot deel van de Qur’aan kan memoriseren en tafsier van een groot deel van de Qur’aan krijgt. Tevens krijg je de unieke mogelijkheid om te leren hoe je zelf tafsier kunt onderwijzen!

al-Asmaa’ al-Husnaa: een nieuwe en unieke opleiding van zes maanden. De opleiding stelt de moslim in staat om zijn Schepper grondig te leren kennen opdat hij meer taqwah en liefde en vrees voor Hem krijgt. Zo kan de moslim een hechte band met zijn Heer krijgen en zijn geloof beter praktiseren met meer rust en stabiliteit.

Schrijf je nu in voor één van de nieuwe opleidingen of modules bij ons Instituut om jouw kennis te vergroten over jouw geloof omwille van Allaah!