Modules

Maak kennis met onze verschillende leerzame modules.

Module Alles over Pubertijd tot en met Volwassenheid

De module Alles over Pubertijd tot en met Volwassenheid is een nieuwe en unieke module van drie maanden van het Instituut voor Opvoeding & Educatie. Het is speciaal ontwikkeld om ouders en/of verzorgers van kinderen in de pubertijd in staat te stellen om hun kinderen op een juiste islamitische wijze op te voeden en hen een stevige basis en een sterk geloof mee te geven wanneer ze de volwassenheid betreden.
Lees meer

Cursus Kennismaking met de Islaam

Een unieke opleiding van gedurende vier weken genaamd “Kennismaking met de Islaam” om een brug te slaan tussen moslims en niet-moslims, voor bedrijven, instanties en individuen. Maak op een objectieve wijze kennis met de Islaam.
Lees meer

الدورة العلمية في إصلاح ذات البين

السلام عليكم ورحمة الله .يعلن معهد التربية والتعليم عن إعداد دورة مكثفة للدعاة وطلاب العلم.
Lees meer

Module al-Qaa3idatu Nnoeraaniyyah

Kun je nog niet lezen? Geef je dan op voor onze unieke module ‘al-Qaa3idatu Nnoeraaniyyah’ en leer de Qur’aan goed reciteren binnen twee maanden!
Lees meer

Module Da3wahtraining

De da3wahtrainingen worden georganiseerd in de vorm van professionele korte maar intensieve cursussen, waarbij men specifiek in staat wordt gesteld de oproep te verrichten tot de Islaam, zowel bij moslims als niet-moslims. Men wordt theoretisch en praktisch getraind in het adviseren, vermanen en oproepen.
Lees meer