Het is binnenkort weer zover..

Geplaatst in Nieuws

Het is binnenkort weer zover..

Het Instituut voor Opvoeding & Educatie organiseerde in samenwerking met Team al-Yaqeen eerder dit jaar al een succesvolle islamitisch-educatieve conferentie. Met genoegen willen we jullie middels deze weg de data van de aankomende conferenties meedelen inshaa’-Allaah.

Een tweetal conferenties

Het Instituut voor Opvoeding & Educatie organiseert in samenwerking met Team al-Yaqeen en Stichting as-soennah een tweetal Nederlandstalige Islamitische educatieve- en opvoedkundige conferenties op de volgende data:
Conferentie 1: 5, 6 en 7 maart 2010
Conferentie 2: 21, 22 en 23 mei 2010

Alle benodigde informatie omtrent deze conferenties, zoals de locatie en het programma, wordt te zijner tijd op de website geplaatst in-shaa’-Allaah. Ook worden zeer binnenkort de flyers op de website geplaatst, dus houd de site in de gaten!

Alle studenten van het Instituut voor Opvoeding & Educatie zijn verplicht deze conferenties geheel bij te wonen. Deze conferenties vormen een onderdeel van het studieprogramma; wij verwachten daarom van onze nobele studenten dat zij tijdig de nodige voorbereidingen treffen, opdat zij bij de conferenties geheel beschikbaar zijn.

Pak je agenda er dus bij, en noteer de data in het groot, of je nu student bent aan het Instituut of niet! Moge Allaah subhaanahu wa-ta3aalaa ons leiden naar het beste en het voor ons als middel maken om dichter tot Hem te komen, Amien.