25e Opvoedkundige & Educatieve Conferentie

Data: zaterdag 13 t/m vrijdag 19 augustus 2022
Start: zaterdag 13 augustus om 18:00 uur
Locatie: Kaaphoorndreef 36, Utrecht

Stichting Tarbiyah Consultancy organiseert (zaterdag 13 t/m vrijdag 19 augustus 2022) haar 25e opvoedkundige en educatieve conferentie. Een conferentie die in-shaa’-Allaah in het teken zal staan van het verkrijgen van het welbehagen van Allaah, profijtvolle leerzame lessen, en broeder- en zusterschap omwille van Allaah. Dit zijn een aantal redenen om deze prachtige conferentie niet aan je voorbij te laten gaan!

De conferentie van Stichting Tarbiyah Consultancy zal in-shaa’-Allaah bestaan uit verschillende lessen waarvan een aantal vakken in het Nederlands worden onderwezen en een aantal in het Arabisch.

Schrijf je nu in/ سجل نفسك الآن

Data en locatie

De conferentie vindt in-shaa’-Allaah plaats op Kaaphoorndreef 36 te Utrecht Overvecht van zaterdag 13 t/m vrijdag 19 augustus 2022.

Inschrijving

Elke deelnemer dient zich vooraf in te schrijven voor de conferentie (ook de studenten van IvOE).

Programma

Het programma is tijdens deze conferentie zoals altijd gevuld met mooie cursussen en profijtvolle lezingen.

Programma 25e conferentie

Deelnemingsbijdrage

Voor de conferentie wordt van elke deelnemer een bijdrage gevraagd van 8 euro per dag (ook de online-deelnemers). Voor de studenten van IvOE is deze bijdrage reeds inbegrepen in hun lesbijdrage.

Tijdens de conferentie worden in-shaa’-Allaah één vak onderwezen in het Arabisch dat direct vertaald wordt naar het Nederlands. Dit vak volg je tijdens de gehele conferentie.