20e Opvoedkundige & Educatieve Conferentie

Data: vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli 2018
Inloop: Vrijdag 29 juni om 16:30 uur
Opening: Vrijdag 29 juni om 18:20 uur
Locatie: Islamitisch Centrum alFitrah, Pahud de Mortangesdreef 41, 3562 AB, UtrechtLET OP: bij het vak 3uluum al-hadieth is er in plaats van vrijdag, DONDERDAG 28 JUNI les van al-3asr tot al-Maghrib. Vrijdag kan dan gebruikt worden om een ander vak te volgen. Zaterdag en zondag blijven ongewijzigd.

Stichting alFitrah organiseert (vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli 2018) haar 20e opvoedkundige en educatieve conferentie. Een conferentie die in-shaa’-Allaah in het teken zal staan van het verkrijgen van het welbehagen van Allaah, profijtvolle leerzame lessen, en broeder- en zusterschap omwille van Allaah. Dit zijn een aantal redenen om deze prachtige conferentie niet aan je voorbij te laten gaan!

De conferentie van Stichting alFitrah zal in-shaa’-Allaah bestaan uit verschillende lessen waarvan een aantal vakken in het Nederlands worden onderwezen en een aantal in het Arabisch.

Zusters kunnen ook deelnemen aan een Arabische cursus!

Schrijf je nu in/ سجل نفسك الآن

De conferentie vindt in-shaa’-Allaah plaats in islamitisch centrum alFitrah te Utrecht van vrijdag 29 juni t/m zondag 1 juli 2018.

Adres

Pahud de Mortangesdreef 41 3562 AB Utrecht (Overvecht) Nederland

Inschrijving

Elke deelnemer dient zich vooraf in te schrijven voor de conferentie (ook de studenten van IvOE)

Programma

Het programma is tijdens deze conferentie zoals altijd gevuld met mooie cursussen en profijtvolle lezingen.

Programma 20e conferentie

Deelnemingsbijdrage

Voor de conferentie wordt van elke deelnemer een bijdrage gevraagd van 20 euro per persoon voor de gehele conferentie, of 10 euro per dag. Dit bedrag zal o.a. gebruikt worden voor de financiering van eten en drinken en lesmateriaal gedurende de conferentie. Voor de studenten van IvOE is deze bijdrage reeds inbegrepen in hun lesbijdrage.

Kinderspeelplek

Tijdens de conferentie wordt in-shaa’-Allaah ook gezorgd voor kinderopvang voor kindjes tot en met 7 jaar. De kosten hiervoor bedragen 4 euro per dag plus 1 euro voor elk bijkomend kind van hetzelfde gezin. Het aanmelden van je kinderen is verplicht. Stuur hiervoor een mail naar speellokaal@ivoe.nl waarin je aangeeft:

  • het aantal kinderen
  • namen van de kinderen
  • leeftijd van de kinderen
  • welke dagen je kinderopvang wilt
  • bijzonderheden per kind

Tijdens de conferentie worden in-shaa’-Allaah meerdere vakken onderwezen. Elke deelnemer wordt voor één vak ingeschreven. Deze dien je te volgen tijdens de gehele conferentie. Wanneer de deelnemer het gekozen vak gedurende de hele conferentie volledig heeft gevolgd, ontvangt men na afloop van de conferentie een certificaat voor de deelname. Het recht op een certificaat is dus afhankelijk van de aanwezigheid van de student!

 

De volgende vakken worden in-shaa’-Allaah in het Nederlands onderwezen:

  • Tafsier
  • Opvoedkundige lessen vanuit de sierah van de Profeet salla-llaahu 3alayhi wa sallam

De volgende vakken worden in-shaa’-Allaah in het Arabisch onderwezen:

  • Usuul a-Ttafsier wa Turuqih
  • 3uluum al-Hadieth