Een professioneel nieuw jasje

Geplaatst in Nieuws

Met een nieuw pand, een nieuwe website, kort gezegd: een geheel nieuwe en professionele uitstraling luidt het Instituut voor Opvoeding en Educatie het nieuwe jaar vol goede moed in.

Uitgebreider assortiment
Met een vernieuwde website waarin professionaliteit en hoogwaardige kwaliteit centraal staan, biedt het instituut een vernieuwd en uitgebreider assortiment aan opleidingen en cursussen aan.
Dit assortiment is bovendien gekwalificeerd met erkende en hoogwaardige autorisatie en mede hierdoor is het Instituut voor Opvoeding en Educatie het allereerste instituut in Europa welke de volgende cursussen en opleidingen van dit kaliber aanbiedt, namelijk:
– Opleiding: Basis Islamologie;
– Opleiding/Cursus: Arabisch;
– Cursus: Da3wah-training;
– Cursus: Islamitisch Management.
Innovatie, kwaliteit en educatie
Het instituut blijft zeer innovatief bezig in het ontwikkelen van cursussen en opleidingen ten behoeve van de maatschappij. Het moge dan ook duidelijk zijn dat er een aanzienlijk tekort is aan geautoriseerd islamitische opleidingen en cursussen.
Door dit gat in de dijk te dichten en de islamitische gemeenschap in staat te stellen zichzelf op te voeden en te onderwijzen, kan middels deze weg de kern van het probleem aangegaan worden, onwetendheid te weten.
Bijgestaan en gesteund door geautoriseerde en bekwame docenten wordt de strijd tegen onwetendheid aangegaan onder het motto van het instituut: Qur’aan, Sunnah en Sunnah van de metgezellen in theorie en praktijk, de formule voor succes in dit leven en het volgende.

Zeer binnenkort
Binnenkort zal er op de website een jaaragenda geplaatst worden met daarin een overzicht van een opzet voor het huidige jaar.
Ook zal er een inlogmodule voor studenten geïmplementeerd worden waarin onder andere het tentamenrooster, de tentamenresultaten, de notulen van de gemiste lessen en nog veel meer te vinden zullen zijn.