Management

De Islaam voorziet alomvattende richtlijnen om het leven op de beste wijze te regelen en te structureren.

De Islaam is de meest geweldige godsdienst die de mens op elk gebied voorziet van alomvattende richtlijnen om het leven op de beste wijze te regelen en te structureren. Zo biedt de Islaam ons niet alleen op het persoonlijke gebied alomvattende handleidingen en oplossingen voor alle problemen van het leven, echter worden er ook alomvattende richtlijnen geboden betreffende de methodologie om de kennis van de Islaam over te dragen en de processen daarvan te managen.

Het Instituut streeft ernaar alle kennis van onze geweldige godsdienst op de beste wijze aan te wenden, en zichzelf en anderen ermee te baten.

Op het gebied van Islamitisch management biedt het Instituut drie verschillende cursussen op maat aan:

Da3wah-management (voor da3wah-groepen)

De cursus da3wah-management voor da3wah-groepen is een kostenloze cursus van vijf weken die bedoeld is voor elke da3wah-groep in Nederland en België, die da3wah wil verrichten, zoals het organiseren van conferenties, seminars, lezingen en andere da3wah-activiteiten.
Lees meer

 
 

Islamitische stichtingen/verenigingen en moskeeën

Middels deze cursus krijgen Islamitische stichtingen/verenigingen en moskeeën ondersteuning in het bepalen en uitvoeren van hun beleid, volgens Islamitische maatstaven.
Lees meer

 
 

Islamitisch ondernemerschap

Dit cursuspakket is ontwikkeld voor ondernemers in alle bedrijfstakken, die hun bedrijf op een Islamitische wijze willen runnen.
Lees meer