Ik heb het zo super positief ervaren en raad iedereen dit aan!

Geplaatst in Studentenervaringen

Bismi-Llaahi-Rrahmaani-Rahiem.

De namen van Allah leren kennen is erg belangrijk om dicht(er)bij Allah te komen en Allah beter te leren kennen en de liefde naar Allah ( sterker) te voelen in sha Allah. Dit is wat ik heb ervaren tijdens de cursus bij ivoe.

Bij ivoe heb ik de namen van Allah oftewel al-Asmaa’ al-Husnaa gevolgd en kijk super enthousiast erop terug.
Zo verdiepend en bijna elke naam en eigenschap van Allah kreeg zijn recht op de verdiepende mooie betekenissen.
In de les kreeg ik de motivatie, de kriebels van WoW dus bij elke naam zit er zoiets moois en prachtigs in verschuild.
De docent gaf ook super goed les en uitleg zoals vele docenten bij ivoe en heeft bij elke naam geprobeerd om overal goed te proberen bij stil te staan en goed uit te leggen.
Ik heb het zo super positief ervaren en raad iedereen dit aan!
Mijn advies aan mijn zusters en broeders is dat ik uit eigen ervaring spreek en jullie aanraad de cursus/opleiding al-Asmaa’ al-Husnaa (de schone mooie namen en eigenschappen van Allah ) te volgen en bestuderen bij ivoe zodat je (nog) dichterbij Allah zult komen in sha Allah en je imaan zal vermeerderen in sha Allah. Proef en ervaar de zoetigheid hiervan ook en schrijf jullie snel in.
Moge Allah onze kennis en imaan doen vermeerderen. Amien.

Wa salaam,

Naima
06-09-2019