“Na de lessen kwam ik echt tot rust”

Geplaatst in Studentenervaringen

Otmane Lamya Basiskennis Islaam, Antwerpen.

Via deze weg wil ik Ivoe bedanken voor de leerrijke lessen die ik gekregen heb tijdens lessen basiskennis islaam 2010-2011.

  Ik keek er naar uit om die lessen bij te wonen ondanks ik het heel druk heb met de kinderen, werken,…Na die lessen kwam ik echt tot rust.

  Ik ben zelf islamleerkracht in het lager onderwijs en geef al 10 jaar les, door die lessen heb ik enorm veel bijgeleerd ,kan ik ook meer vragen over ‘aqida’ , fiqe beantwoorden en heb meer inzicht gekregen . Het is natuurlijk een verplichting voor alle moslims om kennis op te doen, maar kennis wil ook zeggen dat je het moet begrijpen en er naar handelen.

  Deze lessen hebben mijn leven positief beïnvloed inzake het gebed,opvoeding van mijn kinderen en mijn spirituele belevenis.

  Ik volg ook 2x per week Arabische lessen bij ivoe en met de wil van Allah swt ga ik de lessen Islamitische relatiecursus, opvoeding en EHBO-cursus voor kinderen opvoedkunde in september volgen. Tot slot bedank Allah swt dat wij hier in Antwerpen de gelegenheid en de kans hebben gekregen om les te krijgen van broeder Suhayb Salam.